אודות

שמי אלון ליפינסקי, את דרכי במטבח התחלתי בשנת 2004, ושנה לאחר מכן נסעתי למלבורן הרחוקה ללימודי בישול . באוסטרליה התאהבתי לראשונה במטבחים הנפלאים של דרום מזרח אסיה,שחשפו בפניי עולם חדש של טעמים, חומרי גלם, ושיטות בישול.

את מטבחים אלו למדתי וחקרתי באהבה, לצד עבודה במטבחים מובילים והשתלמויות במטבחי עילית, בארץ ובחו"ל.

ב 2015 נחשפתי למטבח הוויטנאמי ולאחר מסע קולינארי מתוכנן היטב החלטתי שזה המטבח שלי. התחלתי לחקור, להעמיק ולבשל את המטבח המופלא בכל הזדמנות,

ארוחות בבית, ארועיים פרטיים, סדנאות בישול, וביקורים תכופים בויטנאם –

 

כל אלו חיזקו והעמיקו את הנסיון שלי במטבח הויטנאמי המיוחד וזרעו חלום חדש….

ב2018 פתחתי את Vietnami בהתרגשות גדולה.

לימודי בישול בחו"ל, שנים של  עבודה במסעדות מובילות, השתלמויות מעבר לים ומספר מסעות במזרח – הכל התנקז לרגע הזה.

Vietnami הוא מטבח וויטנאמי צבעוני ועשיר שמתאים לארועים בכל מקום,

החל בארועים פרטיים ואינטימים בבית הלקוח – מסיבות, ימי הולדת, יום נישואין, וארוחות משפחתיות ללא סיבה מיוחדת, ועד ארועי חברה, חתונות, ירידים קולינארים ועוד.